Ledige stillinger

nVent Thermal Management, en del af nVent, er en førende udbyder af elektrisk heat-tracing, gulvvarme, brandklassificerede og specielle ledninger og følerløsninger til vitale industrier, herunder energi-, strøm-, vand-, minedrifts-, kemi og farmaceutik-, mad og drikkevare- samt bygge- og anlægsbranchen. nVent Thermal Management har en stærk historie, en omfattende global tilstedeværelse og mere end 3.000 beskæftigede i mere end 50 lande.

Vi går meget op i vores medarbejdere, idet vi skaber vækst i vores virksomhed og store resultater i driften, samtidig med at vi gør en positiv forskel for det globale samfund. Hvis du er lige så passioneret omkring det arbejde, du udfører, vil vi opfordre dig til at udforske de mange muligheder med nVent.

Manges styrke

nVent har til formål at vokse og styre sin forretning på et stærkt fundament af mangfoldighed og inklusion.

Vi tror på et miljø med mangfoldighed og inklusion, der støtter alle medarbejdere i den fulde realisering af deres potentiale og i deres behov for at blive respekteret og værdsat for, hvem de er, så de kan gøre deres bedste, både individuelt og kollektivt.

Mangfoldighed, i en enkel form, medfører forskelle, ikke blot i alder, køn og race, men også i tanke, stil, kultur, religion, baggrund osv. Forskelle i arbejdsstyrken kan fremme kreativitet, innovation, nye ideer og kreativ tænkning.

Imidlertid er forskel i sig ikke en garanti for noget. Måden, vi håndterer forskel på, gør hele forskellen. For at gøre dette må vi skabe en inklusionskultur, som danner grundlag for en arbejdsstyrke, der afspejler vores kunders mangfoldighed, styrker innovation samt kreativ tænkning og understøtter vores medarbejderes jagt på perfektion i alt, hvad vi gør. Vi mener, at vi gennem forskellighed kan få fat på de bedste medarbejdere, og at vi gennem inddragelse får det bedste frem i vores medarbejdere.

Connection and Protection