Om os

nVent

Kernen i nVent Thermal Management' mission er at opfylde kundernes behov. I over 50 år har vi erkendt, at innovation og kundetilfredshed er nøglen til vores succes.

Derfor lægger vi stor vægt på at kende vores kunder og forudse behov på markedet. Med vores mere end 300 patenter kan man roligt sige, at vi er engagerede i dette øjemed. Vi ved, at vi ved at investere i forskning og udvikling kan hjælpe vores kunder med at være på forkant med udviklingen og de bedste i deres respektive brancher.

Som designer og integrator af komplette optimerede varmesystemer er nVent Thermal Management en unik virksomhed. Vi arbejder direkte med vores kunder for at forstå deres udfordringer og behov med henblik på at designe og konstruere heat-tracing-systemer, der sikrer succes. Ved at parre brancheførende teknologier blandt produktmærker som nVent RAYCHEM og nVent PYROTENAX med vores nVent TRACER-serviceydelser kan vi levere den højeste kvalitet af heat-tracing-systemer i verden.

Vi tilbyder også kvalitetsprodukter og serviceløsninger til gulvvarme, kabler, lækagedetektering, føling og afsmeltning af sne og is til brug i industrielt byggeri, erhvervsmæssigt byggeri og boligbyggeri.

Men nVent Thermal Management er mere end produkter og serviceydelser. Vores medarbejdere er blandt de mest dedikerede i verden og vores engagement handler om mere end bare kundeservice. Vi arbejder på at gøre en forskel, ikke kun for vores kunder og i vores brancher, men i hele verden. Uanset om vi arbejder med at designe mere energieffektive produkter og løsninger, som mindsker indvirkningen på miljøet, eller bidrager til lokalsamfundet ved at deltage i velgørende arrangementer, bestræber medarbejderne hos nVent Thermal Management sig på at gøre en positiv forskel.

De vigtigste mærker: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER og TRACETEK

Connection and Protection