nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Brandklassificerede og specielle ledninger

Smart Pyro MI-løsninger

Pyro MI-kabler med høj ydeevne byder på systemintegritet til kritisk brandsikkerhed i bygningerFire-Rated-Commercial.jpg

Hvorfor vælger bygningskonstruktører og brandforebyggelsesspecialister Pyro brandsikrede kabler?

- Ægte brandresistens - kablerne brænder ikke ved brandtilstande
- Kompakt: Den samlede kabeldiameter for Pyro Mineral Insulated-kablet er meget mindre end de polymeriske alternativer, hvilket gør det til en pladsbesparende løsning
- Højeste grad af elektrisk screening. Med kobberkappen omkring kernens ledere har kablet det højeste niveau af elektromagnetisk interferensbeskyttelse og maksimerer den elektromagnetiske kompatibilitet (EMC), hvilket gør det muligt at installere kablerne med minimal afstand til andre kabler.

Brandsikrede kabelløsninger, som lever op til standarden

nVent PYROTENAX MI-kabler opfylder alle kravene til ydeevne for de aktuelle kabelgodkendelser angående levetidssikkerhed og kritiske systemer til brandbekæmpelse og brandalarmer. Pyro MI er den sikreste løsning til alle typer anvendelse, hvilket giver stor tryghed.


Relaterede produkter

Connection and Protection