nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Frostsikring

Frostsikring af rør Heat-tracing-system

nVent RAYCHEM-frostsikring til rør varmekabelsystemer forhindrer rør i at fryse til. Frostvejr kan få rør til at sprænge, så rørsystemet og ejendommen beskadiges på grund af vandlækage. RAYCHEMs selvregulerende frostsikringssystemerforhindrer denne vinterfare.

Frost-Protection-For-Pipes.jpgUnder meget kolde forhold kan termisk isolering ikke alene yde fuld beskyttelse af rør mod frost. Ekstremt vintervejr kan også forårsage tilstopning af brændstofledninger. RAYCHEM-frostsikringssystemer beskytter vandrør, sprinklerrør, sprinklersystemer og brændstofledninger mod frost i vinterperioder med lave temperaturer.

RAYCHEM selvregulerende kabler sikrer:

- Rørsystemet forbliver frostfrit selv ved ekstremt kolde temperaturer.
- Energiforbruget optimeres takket være selvregulerende kabelteknologi.
- Intelligent kontrol af frostsikringssystemet med innovative temperaturstyreenheder.
- Robuste tilslutningsenheder med lang levetid, enten RayClic eller til/afslutningssæt af høj kvalitet, som kan varmekrympes.


Relaterede produkter

Connection and Protection