nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Vandlækagedetektering

Water-Leak-Detection-Commercial.jpg

Lige siden opfindelsen af ​​indendørs VVS, har bygningsejere bekymret sig om vandskader. Ikke meget har ændret sig i de sidste 200 år, bortset fra at en vandlækage kan være tusindvis af gange dyrere end den fugtige kælder fra tidligere generationer...

Lækager på kontorer, på hoteller, på museer, i computerlokaler, i datacentre eller i andre bygninger kan være skadelige for ejendom, data og kundepleje.

Afgørende infrastruktur og udstyr kræver typisk både tilgængelighed døgnet rundt og totalt fravær af skader.

Detekteringssystem til vandlækager

nVent Thermal Management leverer nVent TRACETEK systemet til detektering af vandlækager – et alsidigt modulsystem med mange udskiftelige komponenter, der kan konfigureres efter behov for hver enkelt applikation. Den brede vifte af TRACETEK-alarmmoduler og modulære komponenter giver dig mulighed for at skræddersy overvågningsmetoden og applikationens layout.

TRACETEK-detekteringssystemet til vandlækager er udstyret med disse grundlæggende dele:

  • Følerkabler og sonder – disse kabler og sonder detekterer og angiver den præcise placering for kilden til lækagen, såsom kabler, der anvendes under hævede gulve, drypbakker, overliggende rør, flade sonder til brønde eller fugtige områder og miniaturesonder til snævre områder.
  • Leder- og/eller koblingskabler – dette er kabler, der forbinder modulet til følerkablet/-komponenterne
  • Endekonfektionering – dette er endekonfektioneringen på enhver del af rørets følerkabel
  • Tilbehør – de elementer, såsom fastholdende klips, som anvendes til at holde følerkablet på plads
  • Følergrænseflademoduler – disse moduler giver den nødvendige excitationsspænding til at drive kablet eller sonderne. SIM overvåger derefter analoge strøm- og spændingsniveauer for at bestemme, hvor og hvornår en lækage er opstået. Målingerne digitaliseres og sendes tilbage til kontrol- og alarmpanelet, så brugeren kan se dem, eller de kommunikeres til systemer på et højere niveau. Disse moduler kan enten være ikke-lokaliserende alarmmoduler til dækning af et lille areal eller moduler til alarm og lokalisering, der kan overvåge et eller flere store områder.

Relaterede produkter

Connection and Protection