nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Vedligeholdelse af procestemperatur

Et velvalgt system til industrielle procestemperaturer kan vedligeholde temperaturen for væsken på det ønskede niveau over et stort temperaturområde afhængigt af den specifikke proces eller anvendelsesbehov.

Vedligeholdelse af procestemperatur – en komplet tilgang til varmestyringssystemer

nVent Thermal Management tilbyder vedligeholdelse af procestemperatur som et komplet varmestyringssystem, der omfatter et udvalg af egnede heat-trace-teknologier til opvarmning af rør, avancerede styringssystemer og nøglefærdige services.Process-Temperature-Industrial.jpg

Heat-trace-system
  • Elektriske heat-trace-kabler – heat-trace-kabler, der vedligeholder temperaturen i ikke-flydende væsker ved at genskabe den varme, der afgives gennem termisk isolering i rør, kar og tilknyttet udstyr.
  • Avancerede styringssystemer – enheder såsom termostater, styreenheder og elektriske paneler, som overvåger og/eller styrer heat-trace-kabler for at hjælpe med at vedligeholde temperaturen i den væske, der findes i et heat-trace-rør.
  • Komponenter og tilbehør – genstande til at oprette elektriske forbindelser og korrekt gennemførelse af installationen såsom sluttermineringer, glastape og advarselsmærkater.
Services
  • Services for teknisk design
  • Indkøb og fremstilling
  • Services på stedet
  • Services efter installation

TnVent Thermal Management kan levere de individuelle komponenter samt udvikling og design og installere og vedligeholde hele systemet.

Vores avancerede produkter samt vores services på stedet kan byde på en integreret løsning til temperaturvedligeholdelse, som er strategisk planlagt og udføres for at opnå det optimale varmestyringssystem (HMS).
Ved at administrere og udføre alle aspekter i dit varmestyringssystems design og installation kan vi levere en enkelt grænseflade til dit projektteam.


Relaterede produkter

Connection and Protection