nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Vandlækagedetektering

nVent TRACETEK-følerkabler til syrer og vandige kemikalier er beregnet til farlige væsker, der lagres i tanke og transporteres gennem systemer til rør og ventiler. Vores kabler kan detektere tilstedeværelsen af ​​vandbaserede opløsninger, der indeholder korrosive eller toksiske kemikalier. Applikationerne omfatter vandbehandling, spildevand og kemiske doseringssystemer til fremstilling af halvledere og farmaceutisk produktion. Afløb fra laboratorier, grundvandsrensning, overførsel af affaldssyre og lignende væsker, der transporteres i dobbeltvægsrør, er også gode anvendelsesmuligheder til vores allround-følere til vandige kemikalier.Chemical-Leak-Detection-Industrial.jpg

Detekteringssystem til kemikalielækager

nVent Thermal Management leverer syrespecifikke kabler, der er designet til at reagere på en stærk svovlsyre eller salpetersyre, men ignorere regn, afstrømning af smeltesne, tåge og skumsprøjt og endda fortyndet syretåge. Dette betyder, at det syrespecifikke TT7000-HUV-følerkabel kan installeres udendørs og udsættes for forskellige vejrforhold uden at udløse en falsk alarm. Men hvis der skulle opstå stærk syrelækage fra et rør eller en fitting, vil lækagen hurtigt blive opdaget, og placeringen indberettes til kontrolpanelet med den præcise placering.

TRACETEK-detekteringssystemet til kemikalielækager er udstyret med disse grundlæggende dele:

  • Følerkabler og sonder – disse kabler og sonder detekterer kilden til lækagen samt dens præcise placering. De omfatter kabler, der bruges under hævede gulve, til drypbakker, overliggende rør, flade sonder til brønde eller fugtige områder og miniaturesonder til snævre områder.
  • Leder- og/eller koblingskabler – dette er kabler, der forbinder modulet til følerkablet/-komponenterne
  • Endekonfektionering – dette er endekonfektioneringen på enhver del af rørets følerkabel
  • Tilbehør – de elementer, såsom fastholdende klips, som anvendes til at holde følerkablet på plads
  • Følergrænseflademoduler – disse moduler giver den nødvendige excitationsspænding til at drive kablet eller sonderne. SIM overvåger derefter analoge strøm- og spændingsniveauer for at bestemme, hvor og hvornår en lækage er opstået. Målingerne digitaliseres og sendes tilbage til kontrol- og alarmpanelet, så brugeren kan se dem, eller de kommunikeres til systemer på et højere niveau. Disse moduler kan enten være ikke-lokaliserende alarmmoduler til dækning af et lille areal eller moduler til alarm og lokalisering, der kan overvåge et eller flere store områder.

Relaterede produkter

Connection and Protection