nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Vandlækagedetektering

Sikkerhed er førsteprioritet for de fleste virksomheder, der varetager håndtering af ​​oliebrændstoffer, og beskyttelse af miljøet kommer ind på snæver andenplads. De lovgivningsmæssige rammer inden for begge områder bliver gradvist strammere, så hvis din virksomhed har med produktion, transport, opbevaring, raffinering eller forbrug af brændstof at gøre, er du nødt til at overveje muligheden for lækage.

I nogle situationer kan den potentielle kilde til en lækage forudses. En ventilgrav, en overfyldningsinddæmning eller en lavpunktsbrønd er en ideel placering til en hurtigt virkende brændstofsonde. Hurtig registrering af brændstofakkumulering i et uventet område kan være nøglen til at undgå en katastrofal ulykke eller en dyr rensning.

Du må ikke begå den fejl at tro, at en "langsom" lækage er en "lille" lækage. En langsom lækage resulterer i et stort spild, hvis detekteringssystemet er for ufølsomt til at detektere lækager under en given tærskelværdi eller flow under en vis procentdel. Alt for mange lækager bliver først opdaget, når nogen lægger mærke til lugten af brændstof, eller efter overflade-/grundvandet er blevet forurenet.

Detekteringssystem til brændstoflækager

nVent Thermal Management tilbyder brændstofdetekteringssystemer, der finder lækager, før de finder dig.

nVent TRACETEK-detekteringssystemet til brændstoflækager er udstyret med disse grundlæggende dele:

  • Følerkabler – disse kabler giver tidlig detektering af udsivning over eller under jorden, før det bliver til store udslip.  Og placeringen indberettes med meterpræcision.
  • Sonder – disse detekterer brændstof, der flyder på vandet eller akkumuleres på lave steder som brønde eller ventilgrave eller på plane overflader som pumpeblokke. Sonderne reagerer øjeblikkeligt på selv en tynd film af brændstof og kan nulstilles og genbruges og endda "vådtestes", hvis det ønskes.
  • Følergrænseflademoduler og alarmpaneler – disse er designet til at aktivere følerkabler og sonder, overvåge deres tilstand og rapportere eksistensen og placeringen af ​​eventuel lækagedetektering til operatører og andre alarm- og overvågningssystemer.

Relaterede produkter

Connection and Protection