nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

nVent RAYCHEM Supervisor

RAYCHEM Supervisor heat-tracing-styreenhedens konfigurations- og overvågningssoftware giver en grafisk brugergrænseflade til RAYCHEM-styringsprodukter. Softwaren understøtter NGC-styreenheder med avancerede brugergrænsefladeklemmer, RAYCHEM T2000 AC 2000+ alarm-/kommunikationskort, RAYCHEM 910/915/920 heat-tracing-styreenheder, 780 Series/GCC-9000-gruppens kommunikationsstyreenheder og andre ældre RAYCHEM-styreenheder, der anvender Modbus-protokol.


Softwaren giver mulighed for konfiguration og overvågning fra en central placering af enhver RAYCHEM-styreenhed, hvor den relevante kommunikationsgrænseflade er installeret. Softwaren indeholder også avancerede funktioner som datalogning og tendensvisning, parti- og opskriftsbehandling, planlagte begivenheder og alarmovervågning, med mulighed for at anerkende og rydde alarmer.

RAYCHEM Supervisor er udstyret med komplette egenskaber til flere servere og netværk. Enhederne kan kommunikere med RAYCHEM Supervisor via enkel fast fortrådet seriel kommunikation, eller de kan gøre brug af eksisterende netværksinfrastrukturer, herunder Ethernet LAN'er (Local Area Networks) og internetbaserede WAN'er (Wide Area Networks). Der kan nu oprettes adgang til elektrisk heat-tracing (EHT)-systeminformation, som kan administreres fra stort set enhver placering i verden ved hjælp af de seneste tilslutningsteknologier. Denne fleksibilitet kan reducere omkostningerne ved installation af kommunikation til styreenheder inden for dit anlæg. 


Arkitekturer

Selvom der er mulighed for mange RAYCHEM Supervisor-systemarkitekturer, kan de almindeligvis inddeles i tre typer, og disse vil så anvende enten MSDE eller SQL til deres databaser.
  • Enkelt masterserver, ingen slaveservere, enkelt bruger (klient)
  • Enkelt masterserver, ingen slaveservere, flere brugere (klienter)
  • Enkelt masterserver, en eller flere slaveservere, flere brugere (klienter)
RAYCHEM-datablad (PDF)
Virksomhedens RAYCHEM-datablad (PDF)

 
Connection and Protection