nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Teknik og design

De nødvendige inputdata til det detaljerede heat-tracing-design kræver oprettelse og transmission af talrige dokumenter. Effekten af dette, hvad angår omkostningerne og tidsplanen, kvantificeres sjældent af tekniske kontrahenter og slutkunder. Men et typisk isometrisk billede af rørsystemet vil passere gennem processen, røret, afdelingerne for elektriske installationer og dokumentkontrol, før det modtages af heat-tracing-installatøren, hvilket tager to timer for hvert dokument, der transmitteres. Indvirkningen på omkostninger og tidsplan øges yderligere, når der er behov for designændringer.

Nye udviklinger inden for heat-tracing-design: TRACERLYNX ®

I de senere år har nVent Thermal Management udviklet TRACERLYNX ®, et 3D-designværktøj der anvender branchens standardsoftware som en platform til at kommunikere direkte med de fleste modelleringspakker, som anvendes af kunder såsom PDMS og PDS. En ny produktiv arbejdsproces tillader nVent Thermal Management at importere elektroniske IDF'er (Intermediate Data Files) og/eller PCF'er (Piping Component Files) fra kundens model direkte i vores skræddersyede heat-tracing-designværktøj. Kunden er ikke nødt til at generere og transmittere papirkopier/elektroniske kopier af isometriske billeder. Værktøjet genererer nøjagtige rapporter, der identificerer manglende data såsom fortsættelsestegninger. I takt med at projektet fortsætter vil der altid være ændringer i inputdata, som ofte har væsentlig indvirkning på både omkostninger og tidsplan. Værktøjet anvender en ‘revisionsidentifikator’, så kunderne ikke skal bruge tid på sortering, gennemsyn og filtrering, før disse oplysninger viderebringes til heat-tracing-kontrahenten.

 

Connection and Protection