Oversigt

Til dokumenterede heat-tracing-løsninger skal du se lederen i tekniske designserviceydelser. Hos nVent Thermal Management er vi eksperter i løsninger tilvarmestyringssystemer og vores afdeling for nVent TRACER-serviceydelser er kendt som den førende leverandør af disse nøglefærdige heat-tracing-serviceydelser:

  • Serviceydelser til teknisk design
  • Indkøb og fremstilling
  • Serviceydelser på stedet
  • Serviceydelser efter installation

Med sikkerhed som førsteprioritet er vi i stand til at håndtere heat-tracing-projekter af enhver størrelse og omfang. Vi kan levere de individuelle komponenter samt serviceydelser for teknik og design, og vi kan endda installere og vedligeholde hele systemet.

Når vores avancerede heat-tracing-produkter kombineres med vores serviceydelser på stedet, får du en integreret løsning, der er strategisk planlagt og udføres med henblik på et optimalt varmestyringssystem (HMS). Ved at administrere og udføre alle aspekter i udviklingen og installationen af dit varmestyringssystem kan vi levere en enkelt grænseflade til dit projektteam.


Tidligt engagement

Disse serviceydelser vil for alvor komme til deres ret, når de kombineres, så de udgør en integreret løsning, der planlægges og udføres strategisk for at opnå et optimalt varmestyringssystem. Ved at involvere os tidligt i projektets udviklingsfase får du fordel af vores estimeringsserviceydelser og optimeringsprogrammer. Det samme niveau af opfindsomhed, kvalitet og produktekspertise realiseres gennem alle faser af et projekt, fra udformning til idriftsættelse. Alle vores serviceydelser udføres gennem projektstyringsprocedurer. Disse procedurer gælder for alle projekter af enhver størrelse, så projekterne leveres til tiden, inden for budgettet og efter specifikationerne.


Over hele verden...

nVent Thermal Management har en global strategisk position, der tillader dem at imødekomme lokale skikke og krav til varmestyringsløsninger på de industrielle og kommercielle markeder. Disse servicecentre leverer et komplet udvalg af serviceydelser til varmestyringssystemer. Disse serviceydelser tilbydes af nVent Thermal Management under mærkenavnet TRACER, som er en totalgaranti inden for heat-tracing.


Sikkerheden kommer først!

nVent Thermal Management har en sikkerhedsstandard i verdensklasse og et skarpt fokus på kvalitet og leverer handel fra en enkelt kilde. Netværket af servicecentre byder på regionale eksperter, der er bekendte med specifikke koder og krav, og som kan fuldføre projekter på en rettidig og sikker måde.


Varmestyringskrav

Ved at tilbyde avancerede produkter, overlegen teknisk support, gennemprøvede strategier, høje sikkerhedsstandarder og en global organisation er nVent Thermal Management en ideel partner til alle, der stoler på, at deres ekspertise, produkter og serviceydelser kan opfylde varmestyringskravene.


Connection and Protection