Projektstyring

Enhver slags serviceydelser skal udføres ved at anvende projektstyringsprocedurer. Dette gælder for projekter af alle størrelser samt vedligeholdelsesserviceydelser som revision og katastrofehjælp. De kritiske faktorer, der skal styres på et projekt, er omkostninger, tid, ressourcer, informationsstrøm og kvalitet: Hvis disse ting kontrolleres korrekt, vil det medføre en minimering af risici.

Alle nVent Thermal Management’ servicecentre i Europa følger det samme sæt procedurer og anvender identiske systemer. Dette tillader virksomheden at levere den ønskede service på en effektiv måde, mens kravene til tid, kvalitet og budget opfyldes (og ofte overgås).

De følgende systemer og procedurer er blevet implementeret for at styre de vigtigste faktorer:

Sikkerhedsadministration

Implementeringen af en sikkerhedsstandard og et omfattende sikkerhedsadministrationssystem (SMS), som er godkendt af sikkerhedsspecialister såsom SCC, VCA, OHSAS 18001 og ROSPA, har bidraget til en upåklagelig sikkerhedsstandard for nVent Thermal Management.

Kvalitetssikring og kvalitetskontrol (QA/QC)

nVent Thermal Management har udviklet og implementeret et kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001:2000. QA/QC-programmet sikrer, at en høj grad af kvalitet er implementeret i alle produkter, serviceydelser og systemer, der leveres af nVent Thermal Management, og kombineres med målet om at opnå de laveste ejeromkostninger for kunden.

Projektkontroller

Projektkontrollør er rygraden i ethvert vellykket projekt. Disse kontrollører kan holde et projekt fast på tidsplanen og budgettet. Projektkontrollørne omfatter omkostningskontrol, projekttidsplan samt dokument- og informationskontrol. Disse er alle afgørende for effektiv projektstyring

Organisation

Over hele Europa er der lokale projektkontorer med kapacitet til projektstyring og projektudvikling, som kan reagere hurtigt på projektkrav (f.eks. præciseringer af bud, tekniske diskussioner, statusmøder osv.) og forstå lokalområdets kultur, sprog, specifikationer og forretningsbehov.

Connection and Protection