nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management bliver til nVent
- nye muligheder for at sætte gang i innovationen

RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek – er brands som du har tillid til. Vi er nu en del af nVent Thermal Management.

Vores nye webside er på vej og den bliver lanceret til januar 2019. Indtil da finder du information om os og vores produkter på vores nuværende webside.

Yderligere oplysninger om nVent:
Hent pressemeddelelse
Besøg nVent.com
(i øjeblikket kun på engelsk)

Serviceydelser på stedet

nVent Thermal Management har bygget varmestyringssystemer på bare et par meter og op til flere hundrede kilometer i længde. Denne erfaring har tilladt os at udvikle værktøjer, protokoller og vigtigst af alt ekspertisen til at administrere installation af varmestyringsprojekter i alle størrelser.

Vores mangesidede databasesoftware til nVent-konstruktioner er central for al vores ressourcesporing og rapporterer de afgørende elementer i projekternes status. Serviceaktiviteter på stedet styres af nVent Thermal Management plan for konstruktionskvalitet.

Fleksible serviceydelser til kontrakter

nVent Thermal Management kan tilbyde forskellige serviceydelser til kontrakter. Vi kan fungere som hovedentreprenør, administrere fabriksuddannede underleverandører i arbejdsstyrken og hjælpe dig med at anvende lokale underleverandører eller fungere som din bygningskonstruktør til heat-tracing og isolering. Vores globale og regionale serviceydelser omfatter konstruktionsforberedelse, mobilisering, konstruktion, installation og fuld driftsrapport.

Forpligtelse

nVent Thermal Management’ ledelse er forpligtet til at have en uddannet og effektiv arbejdsstyrke inden for konstruktion; medarbejdere, der udfører specifikke opgaver, er kvalificerede på grundlag af relevant uddannelse, oplæring og/eller nødvendig erfaring. nVents medarbejdere er ligeså forskelligartede som de produkter, de tilbyder, hvilket tillader nVent Thermal Management at levere installatører, opsyn med anlæg, feltudvikling, kvalitetssikring, kvalitetskontrol, og/eller projektstyring til ethvert varmestyringsprojekt.

Connection and Protection